Jowae Rewitalizujące mleczko nawilżające ciało, 400 ml

Marka: JOWAÉ

Fitokosmetyk z wodą bambusową i lumifenolami rewitalizujący skórę.

Dostępny
64,29

O produkcie: Jowae Rewitalizujące mleczko nawilżające ciało, 400 ml

100012773

Opis

Jowae Rewitalizujące mleczko nawilżające ciało 400 ml to skuteczny fitokosmetyk francusko – koreański, który nawilża i rewitalizuje skórę. Zawiera w składzie m.in.: antyoksydacyjne lumifenole i wodę bambusową.


Właściwości

  • Skóra staje się gładka, promienna, zrewitalizowana.
  • Antyoksydacyjne lumifenole i woda bambusowa.
  • Przyjemny, delikatny zapach.
  • Lekka konsystencja, szybko się wchłania.
  • 97% składników pochodzenia naturalnego

Rewitalizujące mleczko do ciała zawiera połączenie antyoksydacyjnych lumifenoli, które chronią przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi z wodą bambusową posiadającą właściwości nawilżające. Serum zostało wzbogacone także olejem z pestek słonecznika i masłem shea o działaniu silnie odżywczym. Dodatkowo w składzie znajdziemy nawilżającą i odświeżającą soję, która zapewnia pielęgnację każdego rodzaju skóry. Staje się ona elastyczna, miękka i rozświetlona. Płynne mleczko, intensywnie nawilża skórę i otula ją delikatnym kwiatowym zapachem lotosu, lilii wodnej i drzewa figowego.

 

 

 


Skład INCI

Aqua/water/eau. Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil. Glycerin. Dicaprylyl Ether. Cetearyl Alcohol. Ethylhexyl Stearate. Butyrospermum Parkii (Shea) Butter. Ceteareth-20. Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate. Sodium Polyacrylate. Bambusa Vulgaris Water. Sodium Benzoate. Chlorphenesin. Parfum/fragrance. Xanthan Gum. Tocopherol. Disodium Edta. Citric Acid. Sempervivum Tectorum Extract. Sodium Hydroxide. Glycine Soja (Soybean) Oil.


Jak stosować

Stosuj rano i wieczorem. Nakładaj równomiernie ruchem masującym na całe ciało.


Przeznaczenie

Skóra normalna i sucha, także wrażliwa.


Pojemność

400 ml netto


Producent

ALES GROUPE
89 rue Salvador Allende,
Bezons, Francja


Typ produktu

Kosmetyk

Ostrzeżenie: zdjęcia mają charakter wyłącznie informacyjny.